Over mij

Mijn naam is Ria Vos (1967) en ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden en stiefouderschap.

Ik heb jarenlang diverse functies in de zorg bekleed, ik ben begonnen als verpleegkundige en heb op diverse afdelingen in het ziekenhuis gewerkt. Vervolgens heb ik mijn carrière voortgezet in de Ambulancezorg.  Eerst als ambulanceverpleegkundige en later als hoofd opleidingen.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van zorg, leren en ontwikkelen, management en coaching. En ik zal ook nooit uitgeleerd raken, er is nog zoveel te ontdekken. Na jarenlang voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben, heb ik een diep gekoesterde wens in vervulling laten gaan en ben ik eind 2017 mijn eigen bedrijf opgestart in coaching en opleidingsadvies.

Mijn hart gaat uit naar mensen, hoe blijft iemand zichzelf ontwikkelen. Soms even stilstaan om van daaruit weer verder te kunnen groeien.

Binnen de coaching richt ik mij met name op:

  • Mensen die een innerlijk conflict willen oplossen
  • Mensen die twijfelen over hun relatie en deze willen verbeteren
  • Mensen die graag duurzaam met hun scheiding willen omgaan
  • Kinderen die moeten leren omgaan met de scheiding van hun ouders
  • Mensen die los willen komen van een (langslepend) conflict
  • Mensen die te maken krijgen met een samengesteld gezin

Als opleidingsadviseur richt ik mij op:

  • Bedrijven die hun leertrajecten en opleidingsbeleid goed en praktisch gestalte willen geven
  • Bedrijven die talent van medewerkers goed willen inzetten
  • Bedrijven die oog hebben voor een medewerker in scheiding