Over mij

Mijn naam is Ria Vos (1967) en ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden en stiefouderschap.

Ik heb jarenlang diverse functies in de zorg bekleed, ik ben begonnen als verpleegkundige en heb op diverse afdelingen in het ziekenhuis gewerkt. Vervolgens heb ik mijn carrière voortgezet in de Ambulancezorg.  Eerst als ambulanceverpleegkundige en later als hoofd opleidingen.

Een leven lang leren is absoluut op mij van toepassing, ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van zorg, leren en ontwikkelen, management en coaching. En ik zal ook nooit uitgeleerd raken, er is nog zoveel te ontdekken. Na jarenlang voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben, heb ik een diepgekoesterde wens in vervulling laten gaan en heb ik mijn eigen bedrijf opgestart in coaching.

Mijn hart gaat uit naar mensen, hoe blijft een mens staande in alles wat er in het leven gebeurt. Binnen de coaching richt ik mij met name op:

  • mensen die weer verbinding met zichzelf willen zoeken
  • mensen die twijfelen of ze willen scheiden, of al gescheiden zijn
  • mensen die los willen komen van een (langslepend) conflict
  • mensen die te maken krijgen met een samengesteld gezin

Voor scheidingscoaching maak ik gebruik van de methode van Succesvol Scheiden Nederland.